Questions
Sanjob
Twitter
Facebook
Instagram
Telegram
...
Sign in
Home
>
مهاجرت
Viewed 45 times 0 Answers
0
یعنی الان برای زمستون caq بگیرم بعد دیفر کنم به تابستون باز باید caq بگیرم؟
2021-10-20 07:28:00
Quebec City
مهاجرت
#تابستون
0
Votes
0
Answers
45
Views
Similar Question:
#تابستون
، ی داشتم اگه حین تحصیل در داخل کانادا سابقه کار یکساله تو ناک داشته باشیم ( با احتساب هفته ای ۲۰ ساعت و تابستون فول تایم، در مجموع بیشتر از ۱۵۶۰ ساعت) میشه برای اکسپری اینتری اپلای کرد؟ الیجبل میشیم؟
2021-08-30 18:07:00
#Canada
[سابقه کار]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
47
Views
جناب عرض میکنم سپاسگزارم اگر راهنمایی بفرمایید من داخل کانادا هستم و تمپرری ویزای م باطل شده و تمدید نکردم ولی ویزیتور ریکورد و استادی پرمیت هر دوتاشون را تا تابستون دیگه تمدید کردم من الان میخوهم از کانادا برم میدونم برای برگشت ، م احتیاح به ویزا دارن من میتونم این ویزا را از خارج کانادا برای هر دوشون اپلای کنم یعنی برای هر دوشون استادی پرمیت از خارج کانادا اپلای کنم براساس استادی پرمیت خودم؟ خیلی سپاس از وقت و پاسختون.
2021-09-29 20:49:00
#Canada
[استادی پرمیت]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
من دانشجو مستر کورس بیست کنکوردیا هستم و مستر مجددهستم و ترم اول رو دارم می خونم متاسفانه مطابق برنامه ای داشتم اینجا پوزیشن پیدا کنم برای ارشد یا دکترا تا حالا پزیشنی پیدا نکردم البته پزیشن استادی نداشته که مصاحبه دعوت بشم چندین نفر بهم گفتن برای تابستون براشون پزیشن باز میشه ولی قولی نمیدن تا فاند پروژشون رو نگرفته باشن از اونجایی که ۵ مقاله ISI دارم و سه مقاله کنفرانس انگلیسی ترجیح میدم شهریه دیگه ندم و فاند بگیرم اگر مرخصی بگیرم ترم winter رو و دنبال استاد بگردم بعدا برای ادامه مشکلی پیش نم
2021-10-26 07:52:00
#Quebec City
[کورس بیس]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
44
Views
Due to technical maintenance, the online application for temporary selection for studies is currently out of service ، من اینو در سایت رسمی کبک دیدم گفته بخاطر مشکل تکنیکی فعلا پرونده ها رو بررسی نمی کنیم یعنی الان من پروندمو سابمیت کنم نتیجه چی میشه؟
2021-09-21 11:47:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
46
Views
پاس من اومده و میخوام برای پیکاپ اقدام کنم.ولی میخوام به ترم پاییز دیفر کنم تاریخ ویزا رو الان برای زمستون ۲۰۲۱میزنن.من چطور بعد این رو دوباره عوض کنم؟دوباره باید مرحله پیکاپ انجام بدم؟
2020-11-29 09:54:59
#Quebec City
مهاجرت
[ویزا ]
مهاجرت
0
Votes
0
Answers
43
Views
من میخوام ادمیشن فال رو به زمستون انتقال بدم آیا لازمه دوباره برای caq اقدام کنم
2021-09-01 10:41:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
45
Views
سلام روز بخیر کسی میدونه معمولا بعد از اپلای برای دانشگاه کنکوردیا چند روز بعد جواب میدن؟
2023-02-10 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
47
Views
ایا با عکس کارت ملی برادرم میتونه نامه اصالت را برام بگیره؟
2023-09-16 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
46
Views
سلام دوستان، من برای تمکن مالی به راهنمایی نیاز دارم. ممنون میشم نظر و تجربه ای اگر دارید بهم همفکری بدید.منطقی تر اینه که صبر کنم پذیرش بگیرم بعد شروع کنم تمکن را فراهم کنم؟ در اینصورت اگر قراره حداقل ۴ ماه پول در حساب باشه بعد برای ویزا درخواست بدم، خیلی طول میکشه و به پاییز ۲۰۲۳ که براش اقدام کردم نمیرسم.یا درست اینه که از همین الان تمکن را فراهم کنم و به امید اینکه پذیرش بگیرم آن پول را در بانک نگه دارم؟ در اینصورت مدام ارزش پولم داره کم میشه.در شرایط اقتصادی ما و با توجه به اینکه من برای
2023-02-10 00:00:00
#Quebec City
0
Votes
0
Answers
49
Views
Ask a Question
Tags
Category
Montreal